Meubels met een statement en volledig voor u op maat gemaakt !

LXRY Interiors is exclusief dealer van het nederlandse merk PUUUR, vakmanschap en design met een superieure kwaliteit, een exclusieve handgemaakte beleving.

In hun eigen meubelmakerij en spuiterij produceren zij een zeer uitgebreide collectie exclusieve meubels in de metropolitan luxury stijl. Zij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en verwerken hun unieke 2 componenten lak in hun gespoten meubels. Deze exclusieve collectie word geleverd in diverse standaard maten maar ze leveren ook maatwerk. Hierdoor krijg je als klant volledig de vrije hand bij het samenstellen van het gewenste interieur in jouw woning.

- Eettafels, Salontafels, Dressoirs, Consoles, Nachtkastjes, Vakkenkasten, TV meubels & Cinewals met of zonder elektrische sfeerhaard, ...

Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust een kijkje nemen in onze concept store te Heusden-Zolder en ontdek alle kleurmogelijkheden, onze interieur adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfecte meubels, passend in uw interieur.

- 100% maatwerk ! Zo kies je zelf je design, afmetingen, materiaal (eik, mat, hoogglans) & kleur.

- Topkwaliteit, Nederlands fabricaat !

- Snelle levertijden, 4-6 weken !