We hopen dat u net zoveel van uw LXRY-producten houdt als wij !

Als u om welke reden dan ook één of meerdere producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u 14 dagen nadat de bestelling is afgeleverd de tijd om dit te doen. We geven graag een terugbetaling als aan de retourvoorwaarden (hieronder genoteerd) is voldaan.

Houd er rekening mee dat producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking moeten worden geretourneerd, die verzegeld is en daardoor ongeopend moet blijven. Montagemeubels kunnen niet worden geretourneerd nadat deze zijn geassembleerd dit komt omdat ze na assemblage niet meer in nieuwstaat verkeren en tevens niet meer geschikt zijn voor doorverkoop als nieuw artikel. Textiel kunnen wij niet terugnemen, wegens hygiëne. Retours van SALE items en artikelen die speciaal op maat door u besteld zijn is niet mogelijk. Wij geven geen contant geld terug maar de terugbetaling vind plaats op dezelfde wijze als jouw online betaalwijze.

Log in op ons retourportaal en doorloop de stappen van het retourproces hierna ontvang je je gratis retourlabel dat je kan downloaden of meld uw artikelen retour aan door binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail te sturen naar info@lxryinteriors.com met daarin uw reden van de retourzending alsook uw naam, adres, factuurnummer en rekeningnummer.

Wanneer u zelf besluit om het artikel(s) te retourneren zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan betaalt LXRY Interiors de kosten voor het retourneren. Regel zelf een retourzending met een koerier naar uw keuze. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retours die verloren zijn gegaan tijdens het transport. Daarom raden we aan een verzekerde leveringsmethode te gebruiken met tracking informatie. Daarnaast willen wij u vragen gepast inpak materiaal te gebruiken voor de retourzending, zo kan ongewenste schade voorkomen worden.

Adres retour:
LXRY Interiors
Belikstraat 96
3550 Heusden-Zolder
België

Nadat we uw geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we uw retourverzoek zo snel mogelijk verwerken. Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, betalen we de totale aankoopprijs graag terug naar de oorsprongkelijke betaalmethode binnen de 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

Voor meer info aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Telefoon: +32 11 426524
Whatsapp: +32 490 193554